Seks

Omiljeni okus sladoleda otkriva kakvi ste u krevetu

Vanilija, čokolada ili pak limun - svaka osoba ima svoj najdraži okus saladoleda. Predstavljamo vam najčešće i najpopularnije vrste sladoleda - koji je vaš favorit i što on govori o vašim seksualnim željama.

VANILIJA
Sladoled od vanilije je klasik među vrstama sladoleda i već godinama je jedan od najpopularnijih. Podjednako ga obožavaju djeca i odrasli. Ali što on govori o vašim seksualnim željama?
Ako obožavate vaniliju onda ste osoba koja sa svojim nogama čvrsto stoji na zemlji. Kao što volite klasičan sladoled, isto tako većinom preferirate klasičan seks. Niste ljubitelj velikih eksperimenata u krevetu. A prijedlog o seksu na otvorenom na neobičnim mjestima ćete rado odbiti. Ali to ne znači da ste dosadni u krevetu. Ljubitelji vanilije su nježni i uvijek tragaju za onom pravom ljubavi.

ČOKOLADA
Čokolada jednako popularna kao i vanilija. Ali za razliku od nje, postoje brojne vrste čokoladnog sladoleda. Klasični, gorki, s dodacima čokoladnih mrvica, karamela, orašastih plodova ... Ljubitelji čokoladnog sladoleda su strastveni ljudi koji vole uživati - kako u hrani i dobrim okusima, tako i u ljubavi i seksu. Čokoljupci imaju sedmo čulo kada su potrebe drugih u pitanju. Oni su predani i izdržljivi ljubavnici. A šarm vam daje dodatne plus bodove.

ORAH, PISTACIO, LJEŠNJAK, BADEM
Sladoled od orašastih plodova nije toliko popularan kao vanilija ili čokolada, ali ako vam se jednom svidi, htjet ćete još. Ovakvi sladoledi se teško kombiniraju s drugim vrstama, zbog toga ljubitelji oraha vole samo ovu vrstu sladoleda. U ljubavi su ljubitelji oraha vjerne duše. Seks s različitim partnerima jednostavno nije za njih. Oni su uvijek fiksirani na aktualnog partnera i prijevara nikad ne dolazi u obzir. Smatra se da imaju izraženu obiteljsku crtu. Riječ je o romantičnim dušama.

BANANA
Čista banana ili u kombinaciji s čokoladom? U kojoj god kombinaciji bila ona je jednostavno ugodna našem nepcu. Ali ne voli svatko sladoled od banane. Ona nije toliko popularna kao ostatak voćnih sladoleda poput na primjer jagoda. Ljubitelji sladoleda od banane su vrlo izbirljivi kada je odabir partnera u pitanju. Često im je potrebno više vremena kako bi se nekome prepustili i predali svoje srce. Ali kada su se jednom odlučili, oni su strastveni ljubavnici s mnogo mašte i želje za eksperimentima - seks u autu, seks na otvorenom, seks bilo gdje. Ljubitelji banane su često raspoloženi za (skoro) sve.

STRACCIATELLA
Stracciatella je lukava - ona nije u potpunosti ni vanilija ni čokolada. Vjerojatno je to i razlog njene popularnosti. Ako ništa ne moramo se odlučiti za samo jednu vrstu sladoleda - dobijemo dvije u jednom. I naravno što veći komadi čokolade, to bolji sladoled. Ljubitelji Stracciatelle su vrlo neodlučni. Njima je potrebna raznolikost u krevetu. Obožavaju razne poze u seksu i ne mogu odrediti koja im je najdraža. Zašto i bi kada ih ima više? Obožavaju varijacije na razne seks teme. Kada je ljubav u pitanju ostaju vjerni i odani samo ako dobivaju dovoljno slobodnog prostora za sebe.

LIMUN
Ne postoji sladoled koji je više osvježavajući za ljeto nego sladoled od limuna. Pomalo kiseli okus ove poslastice pravi je izazov za naše nepce. Ljubitelji limuna rado sanjare, a to čine i kada je seks u pitanju. Oni imaju široke horizonte, ali se oni često ne mogu ostvariti. Oni vole egzotično. A kada je odabir partnera u pitanju često se ne mogu odlučiti. Ipak kada sretnu pravu ljubav predaju se. Uz limunoljupce uvijek će erotika biti u igri.

KAVA, KARAMELA, PUNČ
Oni koji vole ove ukuse uvijek biraju ove ukuse. Kava, karamela i punč za njih su ukusi bez konkurencije. Ljubitelji kave su pragmatični, a takvi su i u ljubavi. Ne vole eksperimentiranje, a mogu se i naljutiti ako partner nešto novo i neobično predloži. Oni ljubav više vežu na intelektualnom nivou nego na erotskom.

Komentiraj članak

Komentari