MULTISPORT DOGAĐAJ

Održan prvi Dubrovnik Aquatlon: Toni Elezović i Maja Bonačić su pobjednici (FOTO)

Pobjednici prvog dubrovačkog multisport događaja, Dubrovnik Aquatlon, su Toni Elezović i Maja Bonačić.

Drugo mjesto u konkurenciji muškaraca osvojio je Jakša Diklić, a treće Ivan Gobin, dok je od žena druga na cilj stigla Jelena Tomašević, a Marina Hanzijer bila je treća.

Natjecatelji su plivali pola kilometra od plaže Banje do Komarde nakon čega su trčali pet kilometar do svetog Jakova i natrag. Inače, organizator ovog događaja za amatere i rekreativce bio je klub Triatlon klub Dubrovnik.

Pobjednik Dubrovnik Aquatlona, Toni Elezović, izrazio je oduševljenje stazom, ambijentom i navijačima.

- Bilo je ludilo! Dosta stranaca nas je u čudu gledalo što se to događa, ali su nam svakako dali podršku - rekao je Elezović osvrnuvši se kako je plivanje zbog otežanih vremenskih uvjeta bilo skraćeno pa se umjesto jednog kilometar plivao 500 metara.

- To je možda malo utjecalo na ukupan rezultat onima koju su bolji plivači, no općenito nije bilo strašno i moglo se bez problema plivati, dapače bilo je zabavno - kazao je Toni Elezović iz Splita.

Valovi nisu predstavljali problem ni drugoplasiranom Jakši Dikliću iz Konavala koji je član Triatlon kluba Dubrovnik.

- Trčanje je bilo super posebno zbog kiše koja nas je malo rashladila, a more se smirilo kada smo krenuli s utrkom - rekao je Jakša Diklić naglasivši kako je zadovoljan rezultatom te kako će i iduće godine sudjelovati.

Članica zagrebačkog Triatlon kluba Swibir Maja Bonačić iz Korčule kazala je kako je utrka bila odlična i da jedva čeka iduću godinu.

- Nije bilo naporno trčati i plivati po kiši, čak je teže kada prži sunce. Danas su valovi bili malo veći što je dalo dodatnu čar, ali nije ništa strašno kako možda izgleda ljudima koji nisu u tome - izjavila je pobjednica prvog Dubrovnik Aquatlona.
Komentiraj članak

Komentari