SUKOB U PILAMA

ODREĐEN IM ISTRAŽNI ZATVOR Konobari kajakaša prebili gvantijerom

Dvojici osumnjičenika koji su sudjelovali u verbalnom i fizičkom napadu ispred restorana Orhana u Pilama određen je istražni zatvor.

U Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku su uz kaznenu prijavu privedena dvojica hrvatskih državljana (1985. i 1989.) zbog osnovane sumnje da je drugoosumnjičenik počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede s dva kaznena djela prijetnje, a da je prvoosumnjičenik (1985.) počinio kazneno djelo pomaganja u nanošenju teške tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je drugoosumnjičenik upućivao prijetnje smrću dvojici zaposlenika koji su nosili kajake pokraj njihovog restorana, a potom je nasrnuo na jednog od njih te ga pladnjem udarao u glavu i pritom mu nanio teške tjelesne ozljede. Osnovano se sumnja da je prvoosumnjičenik držao osobu koju je drugoosumnjičenik udarao pladnjem i na taj način onemogućio oštećenikovu obranu od udaraca. 

Nakon što su osumnjičenici ispitani, državno odvjetništvo podnijelo je Županijskom sudu u Dubrovniku prijedlog za određivanje istražnog zatvora.

Komentiraj članak

Komentari