POVODOM DANA POBJEDE

ODBOJKAŠKI TURNIR U GOSPINOM POLJU: Nema vrućine kad se treba igrati odbojka

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u organizaciji ženskog odbojkaškog kluba Dubrovnik u sportskoj dvorani u Gospinom polju održan je turnir.

Na turniru su nastupile četiri ekipe, odbojkašice Čilipa, Nove Mokošice, Župe dubrovačke te domaćin natjecanja, odbojkašice Dubrovnika koje su ujedno i osvojile prvo mjesto. Dubrovkinje su u finalu bile bolje od odbojkašica Nove Mokošice 2.0. Igrale su još i protiv Župe dubrovačke koju su također pobijedile 2:0. Nova Mokošica je bila bolja od Čilipa rezultatom 2:0 u setovima. Za 3. mjesto borile su se odbojkašice Župe dubrovačke i Čilipa. Župke su ipak bile bolje i pobijedile 2:0.
Prvo mjesto osvojile su: Mariela Prkačin, Ana-Maria Dadić, Lucija Stahor, Anamarija Grgurević, Katarina Kotlar, Monika Marinković, Ivana Marinović, Nikolina Šare, Ana Matušić, Marijana Obuljen, Karmen Curić i Karla Dedo. Trenerice: Mirjana Vreća i Paulina Prkačin.

Odbojkašice DubrovnikaOdbojkašice Nove Mokošice sa trenerom Tončijem Carevićem


Odbojkašice Čilipa sa trenerom Nikolom Makivićem


Odbojkašice Župe dubrovačke sa trenerom Nikolom Makivićem


Također, uz glavni turnir, u maloj dvorani utakmicu su odigrale i mlađe igračice škole odbojke odbojkaškog kluba Dubrovnik, rođene 2000. godine i mlađe. Igrale su u sastavu: Katija Vuličević, Valentina Dominković, Orsula Štaka. Laura Lončarić, Azra Metić, Ivana Ivaniš, Hana Dilberović, Martina Vreća, Mia Jović, Dea Jakić, Petra Bošković i Mara Radičević.

Škola odbojke ŽOK Dubrovnik

Komentiraj članak

Komentari