Predstavnici Atletskog kluba Dubrovnik

Obuljen, Žiković i Šutalo na 16. utrci Kutina – Voloder

Predstavnici Atletskog kluba Dubrovnik Mario Obuljen, Ivan Šutalo i Ante Živković sudjelovali su na 16. utrci Kutina – Voloder koja se održala u nedjelju u sklopu manifestacije Voloderska jesen, a od prošle godine održava se i u spomen na najboljeg hrvatskog maratonca svih vremena Franju Mihalića. Utrka je ove godine privukla oko 200 trkača i trkačica koji su trčali 15 kilometara.

Sva tri dubrovačka predstavnika uspješno su svladala utrku pa je tako Mario Obuljen utrku istrčao za 1:03:55, Ante Živković za 1:06:07 te Ivan Šutalo za 1:13:03.

Utrku je organizirala Atletska Udruga „Moslavina u pokretu“, a ove godine pokrovitelji utrke bili su Grad Zagreb, Grad Kutina,Grad Popovača i Sisačko moslavačka županija.

Osim utrke Kutina – Volder dubrovački atletičar Ante Živković sudjelovao je i u utrci BeActiv koja se održava u sklopu Europskog tjedna sporta te je u navedenoj utrci dužine 10,9 kilometara s istrčanim vremenom 44:38 ostvario pobjedu.

Živković je odnio pobjede i u utrci Zagrebačke kros lige te utrci Pulska X-ica gdje je s istrčanim vremenom 34:15 postavio novi osobni rekord na 10 kilometara.

Komentiraj članak

Komentari