NOGOMET

OBJAVIO KRAJ KARIJERE: Legendarnog Vatrenog pamtit ćemo po uništavanju Engleza na Wembleyu

Bivši hrvatski reprezentativac Mladen Petrić u nedjelju će zaključiti karijeru. Svoju odluku objavio je na Facebooku.

“Ponekad slika govori više od tisuću riječi… No, u ovom slučaju moram nešto reći. Nije bitno koliko će boljeti, sutra je moja posljednja utakmica na Leoforosu. Želim zahvaliti treneru Andrei Stramaccioniju na povjerenju i tome što mi je omogućio da produljim karijeru. Ali, nakon 19 godina profesionalne karijere došlo je vrijeme da kažem zbogom”, napisao je Petrić koji posljednjih sezona nastupa za grčki Panathinaikos.

“Želim zahvaliti mojoj lijepoj ženi Despini koja me podržavala me posljednjih 13 godina. Hvala obitelji, prijateljima i svim navijačima za mnoge nezaboravne trenutke. Nedostajat ćete mi, kao i ova prekrasna igra”, zaključio je Petrić kojem Panathinaikos nudi funkciju u klubu.

PAO u nedjelju igra protiv Panioniosa.

Odigrao 44 utakmice, zabio 12 golova za Hrvatsku

Mladen Petrić je za hrvatsku reprezentaciju je odigrao 44 utakmice i zabio 12 golova. Najviše će se pamtiti njegov pogodak protiv Engleske na Wembleyu 2007. godine, kad je Hrvatska pobijedila 3:2 i zaustavila momčad Stevea McLarena na putu do Eura.

Karijeru je započeo u Švicarskoj, u Badenu, igrao je još za Grashoppers, Basel, HSV, Borussiju Dortmund, Fulham, West Ham i Panathinaikos.

Komentiraj članak

Komentari