NOVI ZRAČNI MOST

NOVOST U ZRAKU: Linija Tel Aviv - Dubrovnik

Izraelski leisure avioprijevoznik, Sundor Airlines, planira uspostaviti direktnu liniju između Tel Aviva i Zagreba s početkom ljetnog reda letenja.

Sundor planira ponovno prometovati između Zagreba i Tel Aviva s početkom ljetnog reda letenja ove godine.

Izraelski prijevoznik već godinama prometuje na ovoj liniji koju uglavnom koriste turisti iz Izraela, a na istoj liniji u ljetnom redu letenja prometuje i Croatia Airlines kojoj je to jedini noćni let u ljetnom redu letenja (polazak oko ponoći iz zagrebačke zračne luke). Croatia Airlines nije prometovala na ovoj liniji u ljetnom redu letenja 2020. godine, dok je Sundor obavio tek nekoliko rotacija na ovoj liniji u kriznoj, 2020. godini.

Sundor će uspostaviti redovne operacije na ovoj liniji od 30. ožujka, s jednim letom tjedno, svakog utorka, piše Croatian Aviation.

Od 10. svibnja broj tjednih letova će porasti na tri, svakog ponedjeljka, utorka i srijede, zrakoplovima tipa B737-800 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet od 185 sjedala.

Sundor planira povratak i u Zračnu luku Dubrovnik. Linija Tel Aviv - Dubrovnik s prometovanjem bi trebala krenuti nešto kasnije od zagrebačke, od 11. svibnja, plan aviokompanije jest prometovati na ovoj liniji svega jednom tjedno, svakog utorka. I na liniji prema Dubrovniku planirani su zrakoplovi tipa B737-800.

Karte za dvije spomenute linije već su u prodaji na službenim stranicama Sundora i partnerskog El Al Airlinesa.

 

Komentiraj članak

Komentari