Šok za šokom

NOVI UDARAC ZA BRITANSKU KRALJICU Nakon odlaska Meghan i Harryja, njezina miljenica priredila joj neugodno iznenađenje

Supruga kraljičinog najstarijeg unuka zatražila je razvod, kako bi se s kćerima mogla preseliti u Kanadu

Nakon odluke Meghan Markle i princa Harryja da se odriču kraljevskih dužnosti, Elizabeta II. doživjela je novi šok, piše net.hr

Naime, njezin najstariji unuk Peter Phillips razvodi se od svoje supruge Autumn, nakon 12 godina braka. Prema pisanju britanskih medija, razvod je zatražila Autumn, što je njezinog supruga jako pogodilo. Kraljicu, kojoj je Autumn navodno bila miljenica, ta je vijest prilično uznemirila.

Potaknuo ju ‘Megxit’?

Ubrzo su počele kružiti glasine da je Autumn, koja je podrijetlom iz Kanade, na tu odluku potaknulo preseljenje Meghan i Harryja te da se i sama poželjela vratiti u domovinu zajedno s kćerima Savannah i Islom. “Peter je potpuno šokiran, jer je dotad mislio da je sretno oženjen muškarac s dvije prelijepe kćeri. Ova ga je odluka uništila”, otkrio je upućeni izvor te dodao da u cijelu priču nije upletena treća strana.

Fotke s vjenčanja prodali za pola milijuna funti

Autumn i Peter upoznali su se 2003. godine na Montreal Grand Prixu na kojemu su oboje radili. Kanađanka u početku nije znala da je Peter kraljičin unuk. To je naime saznala nakon mjesec i pol veze. U bračnu luku uplovili su nakon nekoliko godina hodanja, uz prethodno dopuštenje njezinog oca. Par je fotografije s vjenčanja prodao za čak pola milijuna funti, što je privuklo veliku pozornost javnosti i izazvalo burne reakcije na britanskom dvoru. Osim toga, u medije su dospjele i njihove fotografije s medenog mjeseca u Južnoj Africi gdje su navodno dobili besplatni luksuzni smještaj.


Komentiraj članak

Komentari