Zaštita od hladnoće

NOVI TREND Muškarci se otimaju za najlonkama

Ako mislite da su muškarci bili spremni nositi tajice jedino u srednjem vijeku, varate se. Naime, svijetom je zavladao trend muških tajica, štrampli i najlonki koji privlači sve više muškaraca.

Još 2009. Godine Emilio Cavallini je predstavio kolekciju uniseks najlonki koje su na njegovo iznenađenje zavoljeli i muškarci.

'Kada smo započeli s online prodajom najlonki primijetio sam da je najtraženija veličina L i XL te sam istražujući otkrio da čak tri posto od ukupne prodaje čine upravo muškarci', izjavio je talijanski dizajner dodavši kako ga je  taj podatak ponukao da napravi uniseks kolekciju.

Iako ih muškarci kupuju prvenstveno radi zaštite od hladnoće potražnja za modelima s uzorcima poput prugica, kosturskih glava i zvjezdica ipak govori da uz funkcionalnost muškarci teže i modnom izričaju.

No nakon Italije ovaj se trend proširio po cijelom svijetu pa je uz američku tvrtku 'G Lieberman and Sons' koja je lansirala tajice s otvorom, francuski brand 'Gerbe' lansirao je liniju najlonki u crnoj i boji kože.


FOTO: mantyhose.co.uk

Komentiraj članak

Komentari