SEKSI

NIVES CELZIJUS U OSKUDNOJ PIDŽAMICI ZAGOLICALA MAŠTU FANOVA No, dogodilo joj se nešto sasvim neočekivano

Naša pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus odlučila je ovaj tmurni, hladni, kišni dan provesti u svom toplom stanu. Svoje pratitelje na Instagramu počastila je fotografijom na kojoj pozira na krevetu odjevena u oskudnu rozu pidžamicu koja ističe sve njezine obline.

‘’Savršen dan za ostati u krevetu’’, napisala je Nives uz fotografiju.

‘’Samo zajedno’’, ‘’Najljepša si’’, ‘’ Mogu ja u taj tvoj krevet?’’, ‘’ S tobm da’’, ‘’ Upravo tako. Malo valjanja i maženja’’, ‘’Predivna’’, ‘’ Ufffff šteka mi srce’’, neki su od komentara njezinih pratitelja.
No, sigurno je ostala nemalo iznanađena kada joj se javio pratitelj pod nadimkom miki9889 koji joj je napisao komentar istovjetan onome kojim je pratitelj pod nadimkom gentleman. 988 2017. godine ‘’maltretirao’’ Nives, sestre Šegetin, Maju Šuput i dr.

‘’Ljepota koja izvire iz tebe nešto je najljepše što do sada vidjeh, posebno ona ljepota koja izvire iz tih najdivnijih okica tvojih. Zaista si sretnica, a još bih veći sretnik bio ja kada bih te imao pored sebe, pred svima da otvaram vrata, izvlačim stolicu i vodim za ruku, da i svi ostali shvate koliko si posebna. Teško mi je i pronaći prave riječi kojima bih te dostojno opisao, naročito silnu radost koja bi nastupila uz buđenje pored tebe i nježno šaputanje za najljepši početak dana. Ne bi me nijedna mogla toliko dotaknuti kao što si ti uspjela, uistinu si nešto sasvim posebno, nikako tek neka prolazna misao. Jedina za koju bih ružu poklonio i poruku u nekom spontanom trenutku poslao da pokažem koliko mi je stalo, te da izmamim tad osmijeh koji osvaja puteve do srca, moje je zasigurno smjestilo tebe negdje u dubini svog postojanja’’ napisao je miki9889.

Komentiraj članak

Komentari