Čedo Prodanović i Jadranka Sloković

NISU DOŠLI NA SUD Sanaderovi odvjetnici kažnjeni s 10 tisuća kuna

Sutkinja će podnijeti zahtjev predsjedniku suda da se Sanaderu dodijeli odvjetnik po službenoj dužnosti jer Prodanović i Sloković odugovlače postupak....

Sanaderovi odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković kažnjeni su svaki sa po 10 tisuća kuna jer se nisu pojavili na suđenju u slučaju Fimi medije. Sud ih je kaznio pod optužbom da odugovlače sudski postupak. Na današnje ročište Prodanović nije došao te je javio da je na drugom ročištu za Lovrić Mezel, a Sloković ima visoku temperaturu i poslala je liječničku dokumentaciju, pišu 24sata.hr

Bile su još dvije odgode u prosincu, 10.12.2019. kada Sloković nije mogla doći zbog bolesti, a Prodanović nije mogao doći 11.12.2019. isto zbog bolesti.

Kako je objasnilo sudsko vijeće, 11.12.2019. su otkrili da je Sloković bila na drugom ročištu, samo dan nakon što je javila da je bolesna, a Prodanović nikad nije dostavio liječničku dokumentaciju.

Sutkinja ce podnijeti zahtjev predsjedniku suda da se Sanaderu dodijeli odvjetnik po službenoj dužnosti jer ovi dvoje odugovlače postupak.

Komentiraj članak

Komentari