Dobiva poruke podrške

Niko Šalja: Vlahušićev istup je najobičniji pokušaj očajnika!

Izjednačavati mene i HDZ je najobičniji potez očajnika i jeftin pokušaj Gradonačelnika da me distancira od SDP-a. Ali neće uspjeti!

"Izjednačavanje mene s HDZ-om je potez očajnika i pokušaj Gradonačelnika da me distancira od SDP-a, ali neće uspjeti. Stav Vlade, županijske i gradske organizacije je da ne treba odustati od gradnje mosta, a preduvjeti su revizija i osiguravanje sredstava. Moje izjave, naravno, nisu izrečene u svrhu promocije HDZ-a. Istina je da nitko od čelnih ljudi SDP-a ne istupa u javnost zbog mojih komentara, ali i do toga će doći, jutros sam dobio mnogo poruka potpore", kazao nam je dogradonačelnika Niko Šalja.

Da podsjetimo, Šalja je odnedavno započeo aktivnije istupati u javnost zbog, kako navodi, donošenja važnih odluka bez sudjelovanja SDP-a, a koje odluke su, kako kaže, bile jako loše. Za primjer je naveo odluku koja je gradonačelnika Vlahušića i Pera Vićana dovela do optužnice, a tu je i ugovor sa Društvom prijatelja dubrovačke starine, nesrazmjeran udjel u vlasati Nezavisne liste Pera Vićana, te još niz drugih odluka...


Komentiraj članak

Komentari