Teret zbog lošeg GUP-a

NIJE VIŠE GRADSKA PROČELNICA Silva Vlašić dala ostavku, ovo je razlog

Pročelnica Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Silva Vlašić dala je ostavku.

''Sa danom 20. svibnja 2020. godine pročelnica Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Silva Vlašić podnijela je zahtjev za razrješenjem sa radnog mjesta pročelnice iz osobnih razloga.

Odlukom gradonačelnika, Zdenko Medović preuzima obavljanje poslova iz nadležnosti Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje dok će vršiteljica dužnosti pročelnika Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom biti Branka Vukić.

U skladu s novom reorganizacijom rada Silva Vlašić biti će raspoređena na drugo slobodno radno mjesto u jednom od upravnih tijela jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave,'' priopćili su iz Grada.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, Vlašić je dala ostavku jer se nije mogla nositi s lošim odredbama GUP-a zbog čega su se javile megalomanske i predimenzionirane gradnje u Dubrovniku. Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je Vlašić obrazložila kako je posao Upravnog odjela provoditi postojeće odredbe GUP-a te da na njih ne može utjecati, ali kako se svakako pritisak na odjel stvara zbog navedenog, s čime se više nije mogla nositi.

Komentari

Komentiraj članak

Komentari