Promjena trenera

NIJE SE DUGO TRAŽIO MIOČEV NASLJEDNIK: Drago Čelić novi trener Neretve

Iako je u posljednjem kolu uspio pobijediti Zmaja iz Blata, od proteklog ponedjeljka trener Davor Mioč nije više trener Neretve. Izgleda da je Neretvin ne baš uvjerljiv trećeligaški start bio ključan da se vodstvo kluba odluči za promjenu trenera.

- Jednostavno nismo bili zadovoljni ni rezultatima ni izvedbom na terenu. U Upravnom odboru smo mišljenja da je na relaciji trener igrači došlo do zasićenja te smo se odlučili na trenerske promjene, rekao nam je Renato Srna dopredsjednik Upravnog odbora Neretve.

U Neretvi nisu dugo tražili Miočevog nasljednika, a pronašli su ga u Dragi Čeliću nekadašnjem igraču Hajduka kojem je posljednja trenerska destinacija bila Kamen iz Ivanbegovine kojeg je uspio dovesti u Treću HNL-jug.

- Sa trenerom Čelićem smo brzo našli zajednički jezik iako je ima još nekih konkretnih  ponuda. Dobili smo iskusnog trenera sa kojim smo dogovorili rad na duži period. Vjerujem da će i u Neretvi ostaviti dubok trak kao i u ostalim sredinama u kojima je do sada trenirao, kazao nam je Srna Neretvin dopredsjednik.

Komentiraj članak

Komentari