TKO NEMA U GLAVI, IMA U NOGAMA

NIJE BOLEST SVE ŠTO BOLI Gospođa se cijelu večer žalila na nevjerojatno neudobne cipele, nitko ne može vjerovati što je napravila

Tko nema u glavi, ima u nogama, doslovno. Mnogo puta smo se u životu osvjedočili u ovu narodnu mudrost. No, obično se pod time podrazumijeva da osoba nešto zaboravi zbog čega se mora vraćati i uzeti to što je zaboravio. No naša današnja junakinja ipak nije ništa zaboravila. Ona je bila u punoj 'ratnoj' spremi, sređena od glave do pete. I od pete do nožnog palca, piše 100posto.hr

Mnoge žene, a i poneki muškarac, dobro zna da provesti cijelu noć u visokim petama zna biti jako bolno. Tako je i naša Ayleigh McGhee iz Glasgowa u Škotskoj mislila da je noge bole jer su sandale s vrtoglavim potpeticama nove. Prostajala je cijelu noć u kuhinji na kućnom tulumu, a njezino svečano izdanje ovjekovječilo se i na fotografijama.

Tek idućeg dana jedna od tih fotki koju je snimila prijateljica pokazala je da Ayleigh baš nije pokopčala što gdje ide s tim sandalama koje su imale mnogo remenčića. Kada je prijateljica pregledavala fotke od noći prije shvatila je da nije baš normalno što se nožni prsti prelijevaju izvan ruba sandala. Bilo joj je sumnjivo i shvatila je što je krivo na cijeloj slici.

"Ayleigh je zapravo kukala cijelu noć govoreći da ne može hodati u svojim cipelama, a ja sam tek jutros shvatila da ih je obula na krive noge", napisala je prijateljica Georgia na svom Twitteru i lansirala ju u zvijezde.

Naša je junakinja završila u medijima zato što je lijevu sandalu obula na desnu nogu i obrnuto, a to je shvatila i u vječnost poslala njezina prija.

 
 

Komentiraj članak

Komentari