Europske destinacije

Nezaboravna putovanja i polasci iz Dubrovnika uz Elite travel

Odlučite se za jedno putovanje s putničkom agencijom Elite travel koje će obogatiti vaša iskustva i omogućiti vam odmor i doživljaj predivnih odredišta. Bilo da pođete u romantični Pariz, putevima vina kroz Makedoniju ili pak krstarite 'brodom svjetlosti' zadovoljstvo je zagarantirano.

Proljeće u Parizu je nepogrešiv odabir posebno još ako je riječ od izravnom letu iz Dubrovnika za vrijeme uskrsnih blagdana. Šetnja Sienom ili uživanje u čaši vina s pogledom na Eiffelov toranj stvara dojam Pariza kao grada kojeg jednostavno morate doživjeti te osjetiti njegov svjetski poznati 'Slatki život'. Elite travel putnike vodi četiri dana u Grad svjetlosti gdje vlada harmonija i sklad mostova, spomenika, crkvi i muzeja koji čuvaju neprocjenjivo bogatstvo svjetskog značaja.

Polazak iz Dubrovnika je 18. travnja u 15 sati te po dolasku u Pariz slijedi odlazak autobusom u panoramsko razgledavanje grada, smještaj u hotelu i večernje krstarenje Seinom uz doplatu. Ostali dani rezervirani su za razgledavanje umjetničke četvrti Montmartre, posjet bazilici, šetnju trgovima, odlazak vlakom u poznati francuski dvorac Versailles, a za obitelj i djecu moguć je posjet Disneyland.

Odlazak u Makedoniju može biti jedno sasvim posebno iskustvo. Polazak je iz Zagreba 28. travnja letom za Skopje na redovnoj liniji Croatia Airlines. Dolaskom u Skopje u pratnji lokalnog vodiča obilaze se stara željeznička stanica, spomenik i kuća Majke Tereze, kameni most iz 6. stoljeća, Daut Pašin Amam iz 15. stoljeća., crkva sv. Spasa, tvrđava Kale, Stara skopska čaršija, džamija Mustafa Paše, moderni dio grada, spomenici Aleksandru Makedonskom i Filipu II... Tijekom četiri dana boravka u Makedoniji ide se u Ohrid te pri tome je osiguran posjet gradovima Prilep i Bitoli. Ohrid je jedno od najstarijih europskih naselja  na UNESCO-voj listi svjetske baštine. Prirodno tektonsko jezero sa šljunčanim plažama spada među najdublje u Europi te je također na UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika prirode.

Costa Luminosa ili Brod svjetlosti, vodi vas na putovanje osam dana kroz svjetsku umjetnost koja je vidljiva na svakoj palubi te u svim zajedničkim prostorima. Tisuće svjetlucajućih iskrica od  Murano stakla kao i blještavilo Phoenix teatra doprinose sjaju i svjetlosti broda. Tijekom plovidbe možete uživati u skulpturi poznatog majstora Fernanda Botera "Donna Sdraiata" koja se posebno ističe na gornjim palubama broda. Ukrcaj putnika je u Dubrovniku, a tijekom krstarenja smještaj je u odabranoj kabini (tuš/WC, klima uređaj, sef,sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu, svečana večera, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice...

Osnovne informacije i cijene putovanja pogledajte na internetskoj stranici putničke agencije Elite Travel.

Komentiraj članak

Komentari