Nogomet

Neymar: Neka Messi nastavi zabijati kako bih ga mogao kopirati

Najbolji brazilski nogometaš današnjice, 20-godišnji Neymar, nije mogao sakriti oduševljenje nakon pobjede nad Internacionalom (3-1) u 2. kolu skupine 1 Cope Libertadores, natjecanja na kojem Santos brani naslov pobjednika.

Neymar je nakon utakmice bio presretan zbog pobjede svoje momčadi, ali i impresioniran samim sobom, jer se, kako tvrdi, ne može zamisliti da postiže takve pogotke (njih tri) pa čak ni na igrici.

- Ne bih mogao zabiti takve golove ni na igrici s obzirom na brzinu kojom sam morao dirati loptu – rekao je Brazilac nakon susreta za TVGlobo.

- Moram još jednom na televiziji pogledati na koji način sam postigao te zgoditke. Jedino što znam jest da sam trčao, driblao, a kada sam pogledao gore gol je bio ispred mene – rekao je veliki obožavatelj Messija koji je samo nekoliko sati ranije uništio Bayer s pet pogodaka.

- Ja sam veliki Messijev navijač. Znam što je napravio, ali nažalost vidio sam samo jedan pogodak. Navijam za njega da nastavi zabijati kako bih ga i dalje mogao kopirati – rekao je uz smiješak Neymar.

Komentiraj članak

Komentari