VRAĆA SE MANEKENSTVU?

NEVE OTKRILA TAJNU SVOJE LINIJE 'Radim na sebi, izgubila sam 10 kilograma'

Nevenka Bekavac, jedna od legendarnih kandidatkinja u popularnoj emisiji ‘Ljubav je na selu’, pohvalila se da je napravila neke velike promjene u svom životu. Za početak, smršavjela je čak deset kilograma! Otkrila je kako joj je to uspjelo, piše Splitski dnevnik.

“Vježbala sam, uglavnom sama, a nekoliko puta i u teretani. Baš sam jučer bila sat, sat i pol, dobro sam se zagrijala”, kaže Neve i nabraja koje vježbe najčešće radi: “Trčim na traci, vozim bicikl, radim ono za ruke… Svašta radim.”

Kaže da se sada puno bolje osjeća. “Namjeravam još skinuti, ali već mi se sada nazire linija. Sretnija sam sada, pokretnija, slobodnija… Tražit ću sad posao neki, počela sam voziti i auto… Radim na sebi”, kaže Neve, koja je ostala upamćena po svom odnosu s farmerom Žigom, na čijoj je farmi bila. Usprkos obostranim simpatijama, između njih se nije rodila ljubav, a Neve je ubrzo po završetku showa otkrila da će se udati za Zvonu, s kojim ima sina Stjepana.

“Dobro je, hoda, igra se”, kaže Nevenka koja priznaje da uživa biti majka. “Prekrasno je biti mama, uživam u tome. Da sam znala da je to tako dobar osjećaj, prije bih se udala i imala dijete”, rekla je Nevenka za RTL.hr.

Otkrila je i da bi voljela imati još jedno dijete.

“Htjela bih curicu, da imam par. Mislim da bih mogla imati još jedno dijete”, rekla je Neve.

Otkrila je i da će pratiti nadolazeće sezone emisije ‘Ljubav je na selu’, a od kandidata joj je najsimpatičniji Hakija iz Konjica koji će ugostiti svoje odabranice u 12. sezoni emisije.

Komentiraj članak

Komentari