ŠOK

NEUGODNO IZNENAĐENJE U KAFIĆU Netko je na vrata objesio vreću, unutra su bile ljudske kosti

Zaposlenici kafića State Line Lookout u parku Palisades Interstate Parku pored američkog grada Alpinea, doživjeli su prilično neugodno iznenađenje kada su prošloga ponedjeljka došli na posao. Na vratima njihova kafića visjela je vreća puna ljudskih kostiju. Odmah pozvali policiju, koja je potvrdila njihove sumnje, a Ured tužitelja okruga Bergenu pokrenuo je istragu, piše CNN.

“Ostaci će biti predani u laboratorij radi identifikacije i usporedit će se s evidencijom nestalih osoba”, kazao je tužitelj Mark Musella.

Ured medicinskog istražitelja okruga Bergen, u američkoj saveznoj državi New Jersey, analizirat će kosti, dok će jedinica za neriješene slučajeve raditi na istraživanju i identifikaciji posmrtnih ostataka. Doktor Zhongxue Hua, koji radi kao okružni medicinski istražitelj, odbio je dati komentar zbog toga što je istraga u tijeku.

Osoba koja je ostavila vrećicu s kostima na vratima kafića pronađena je te je uputila policajce na mjesto gdje su pronađeni posmrtni ostaci. Na tom mjestu je pronađeno još kostiju i neke osobne stvari”, izjavio je Musella koji nije odgovorio na pitanje je li osoba koja je pronašla kosti osumnjičena u istrazi.

Komentiraj članak

Komentari