UMJESTO EUROSKEPTIČNE PROPAGANDE

NEOČEKIVANA ZAMJENA Stranice britanskog europarlamentarca nude seks u Bruxellesu za jednu noć

Na inicijalnoj sjednici Europskog parlamenta, zastupnici euroskeptične stranke Brexit okrenuli su leđa tijekom izvođenja Ode radosti, europske himne. Mnogi su njihov demonstrativni potez ocijenili 'jadnim', krenule su i šale na društvenim mrežama, no u kritikama su još dobro i prošli u odnosu na ono što se dogodilo njihovom prethodniku Billu Etheridgeu, euroskeptiku iz prethodnog saziva EP-a, piše 100posto.hr

Umjesto profila, oglas za seks

Činilo se da je njegova zastupnička stranica hakirana: umjesto političarevog profila, otvorila bi se fotografija atraktivne žene uz pitanje 'Tražite li seks u Bruxellesu?' Link je vodio na pornografsku stranicu, pa je posjetitelj trebao potvrditi da ima 18 godina. Tada bi mu uslijedilo objašnjenje: 'Mnoge od ovih žena su očajne samohrane majke i žene sklone prevari koje traže zabavu. One bi mogle biti vaše susjede ili netko koga znate'.

No, još je zanimljivije drugo objašnjenje, prema kojem Etheridge uopće nije žrtva, već da je zakup njegove web-adrese istekao kad i njegov mandat te da je došlo do 'neočekivane zamjene'. Nije prošlo bez šala u virtualnom svijetu, a jedan od komentara bio je i taj da je otkrivena tajna 'Brexita'.

Nije ni on nevinašce

U svemu je zanimljivo da ni Etheridge nije baš nevinašce. Njegova supruga ga je ostavila 2015., bili su izbori za britanski parlament, a ona je na tv-prijenosu vidjela kako ga stranačka kolegica posvuda 'prati poput psića'. Optužila ga je da ima aferu i pokazalo se da je njezina intuicija bila u pravu.

Inače, Etheridge je promijenio već četiri stranke. Počeo je kao konzervativac, potom je prešao u UKIP, pa u Libertarijansku stranku da bi se sada pronašao u stranci Brexit. Na ovim izborima, ipak, nije prošao.

 

Komentiraj članak

Komentari