NE SKRIVAJU SREĆU Franka i Ćorluka otkrili spol bebe!

Sretnu vijest Franka je potvrdila na društvenim mrežama serijom fotografija na kojoj se jasno vidi trudnički trbuščić.

Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka oduševili su obožavatelje kada su na Instagramu objavili da će uskoro dobiti dijete. Za Story su otkrili da čekaju dječaka. 
Sretnu vijest Franka je potvrdila na društvenim mrežama serijom fotografija na kojoj se jasno vidi trudnički trbuščić. - Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše. Ja ću smirit vjetar, kiše. Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!  - napisala je Franka i iznenadila mnogobrojne obožavatelje.  

Inače, ljubav Vedrana i Franke započela je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na popularnom Zrću. Dežurni dušobrižnici bili su uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu. Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko. I u Frankinu životu u to vrijeme događale su se velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. Svog je Vedrana često posjećivala u Moskvi, a kako bi se lakše prilagodila životu u Rusiji, pjevačica je s vremenom naučila ćirilicu i progovorila ruski. 

- Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati - izjavila je tada Franka koja ovo ljeto provodi u slatkom iščekivanju spremajući se za najvažniju ulogu u životu.

Komentiraj članak

Komentari