Glazbena seansa

NE PROPUSTITE ljetne večeri u kinu Slavica

Ljetne večeri u Kinu Slavica ugostit će u četvrtak, s početkom 21, sat čak tri banda specifičnog izričaja - Embassy 516, Didak Lazzarin i Ražnja Brejnkuršlus!


Organizatori Kinematografi Dubrovnik i Udruga mladih Orlando i ovaj tjedan spremaju za Vas sjajnu glazbenu seansu u opuštajućem ambijentu.

Embassy 516 odsvirat će djelomični presjek pjesama s prvog albuma "Surveillance Of The Environment" (Geenger Records, 2012.) dok će veći naglasak biti na novom materijalu s albuma koji će izaći do kraja 2015. Embassy 516 ovim nastupom se vraćaju na domaći teren nakon skoro trogodišnje glazbene i medijske šutnje.

Didak Lazzarin je art rock projekt kantautora Igora Knezovića koji oko sebe okuplja glazbene virtuoze i stvara neopisivu glazbenu kulisu. U trenutačnoj postavi sviraju akademski jazz bubnjar Alan Polzer i multiinstrumentalist Adem Gušić koji kroz svoju karijeru najviše tragova ostavlja kroz Izae - ansambl o kojem se zna sve a zapravo ništa!

Ražnja Brejnkuršlus je alias Alena Redžovića, svima znanog dubrovačkog punk rockera i frontmena nekadašnjih (i nikad prežaljenih) Lešinara! Legendarni Ređi zasvirat će nekoliko pjesama i razveseliti stare poklonike uz akustičnu gitaru.

Cijena ulaznice je 10kn.

Komentiraj članak

Komentari