TZ Grada Dubrovnika

NE PROPUSTITE: Izložba fotografija 'Dubrovnik&Her' mlade fotografkinje Doris Raguž

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Dubrovnika u prostoru Turističkog informativnog centra Pile predstavit će se mlada fotografkinja Doris Raguž. Izložba s motivima Dubrovnika i lijepih mladih Dubrovkinja pod nazivom „Dubrovnik&Her“ bit će otvorena u petak 12. rujna u 19.30 i trajat će do 22. rujna.

U vrlo frekventnom prostoru TIC  Pile, domaći  i strani posjetitelji moći će se upoznati s radom mlade i talentirane Dubrovkinje koja je za svoju temu odabrala naljepše moguće - UNESCO-v Dubrovnik i mladost i ljepotu naših sugrađanki. Izložbu će otvoriti Dean Tošović, afirmirani dubrovački fotograf .

Inovativni koncept primjene tehnologije QR kodova omogućit će da se svaka pojedina fotografija može lajkati, komentirati i dijeliti i na Facebooku.

Fotografkinja Doris Raguž (1992.) rođena je u Cavtatu. Fotografijom se bavi od svoje 14., a modnom fotografijom od svoje 16. godine. Završila je Preddiplomski studij Informacijskih znanosti u Zadru, a svojim radovima nastoji se afirmirati u svijetu modne fotografije.

Komentiraj članak

Komentari