Sve češći slučajevi

NEĆETE VJEROVATI: Evo za koliko novaca je tek punoljetna djevojka prodala svoje djevičanstvo

Sve češći su slučajevi u kojima mlade djevojke prodaju svoje djevičanstvo kako bi zaradile što više novaca. Upravo na takav potez odlučila se i djevojka, poznata po nadimku Shatuniha, koja je tek nedavno navršila 18 godina a svoju nevinost je odlučila prodati na online aukciji na stranici 24au.ru. Djevičanstvo je prodala u rekordnom roku - jednom danu i to za 27.950 dolara, u prijevodu za 156.520 kuna.

'Hitno mi treba novac, pa prodajem nešto najvrednije što imam. Spremna sam doći na sastanak čim prije, pa čak i sutra, te dokazati da sam nevina', napisala je u svom oglasu Shatuniha te ga objavila pod rubrikom 'Novo, nekorišteno'.

Prema pisanju 24au.ru na oglas se javio Evgenij Volnov, koji je iznos trebao uplatiti unaprijed a potom se naći sa Shatunihom u hotelskoj sobi.Policija se na ovaj oblik javne prostitucije oglušila kazavši kako u tom činu nema elemenata kaznenog djela, što bi trebalo značiti da prodaja djevičanstva nije nemoralno i zakonom kažnjivo djelo, ali prodaja tijela jest!?

Komentiraj članak

Komentari