DELIJE REAGIRALE NAKON GODINU DANA

Navijačka skupina iz Trebinja poslala poruku Torcidi i zapalila hrvatsku zastavu

Prošle godine, točno na današnji dan, navodno oko jedan sat iza ponoći, nekoliko mlađih lica napalo jednog Trebinjca. Trebinjski portali objavili su kako je riječ o mladim pripadnicima HDZ-a koji su mladiću ispred ulaza zgrade u kojoj živi, oduzeli ruksak i u lice pošpricali sprej, piše Dubrovački Dnevnik.

Navodno je trebinjska policija identificirala nekoliko lica iz Hrvatske, koji su protekle noći napali navedenog mladića koji je prisustvovao tradicionalnoj bakljadi u čast Dana Republike Srpske kod Spomenika braniocima Trebinja. Zatim su napustili lice mjesta i magistralnim putem prema Dubrovniku uputili se ka graničnom prelazu Ivanica, a o cijelom događaju obaviještena je trebinjska policija koja je brzom reakcijom i uz pomoć gradskog video nadzora došla do zanimljivih detalja.

Portali su pisali kako je policija došla do informacija da su mladići iz Hrvatske imali namjeru da uzmu srpsku trobojku sa natpisom "Trebinje" i tkaninu sa natpisom "Reći ću vam iz inata, još uvijek je srpska Sparta", sa namjerom da se u Hrvatsku vrate "sa trofejem" i iste zatim zapale.

Danas, godinu dana nakon tog incidenta, navijači nisu zaboravili što se dogodilo pa su poslali poruku Torcidi. Očito je riječ o sukobu navijački skupina što je za svaku osudu.

Komentiraj članak

Komentari