Moda

NATALIO ĐANGRADOVIĆ: Baloner je 'must have' ove jeseni i uklapa se u zaigrani mladenački stil i u strogu notu klasičnosti

Poznati dubrovački dizajner Natalio Đangradović otkriva nam što je ovu jesen u trendu. Stoga za ovu jesen savjetuje dobar baloner, suknju do koljena, udobne cipele za sve vremenske prilike i velika torbu u kojoj se krije kišobran. Simpatični Natalio ima rješenje za sve modne nedoumice i ističe da se treba prilagoditi bojama jeseni, te da smo svi vlasnici svoga stila.

Kako ističe Natalio oni koji kopiraju naslovnice modnih magazina misle da su u trendu, a bitno je istaknuti se u masi, a ne postati klon ili kopija modela s naslovnice.

Baloner i crna haljinica njegova su dobitna kombinacija. Ove jeseni poznati dizajner preporuča baloner u boji pudera i to je odjevni predmet koji se uklapa u zaigrani mladenački stil i u strogu notu klasičnosti, poručuje Natalio.

-Važan je pogled na samoga sebe i svijet oko sebe i treba pratiti naravno donekle univerzalni kodeks odijevanja ali to treba predočiti na svoj način i svojim stilom i na kraju pokazati moć odjeće koju nosimo.

Natalio najviše voli dizajnirati kreacije za proljeće i  ljeto. Znamo i sami da ta godišnja doba nose sa sobom maštovite boje, zanimljive krojeve, lepršavost, sve na jednom mjestu i dizajneri dobiju puno inspiracije i moć stvaranja.

Jelena Hendić, foto: Doris Raguž

Komentiraj članak

Komentari