GONG ili DOBOŠ

Nastavlja se neviđen pritisak SDP-ovih parazita na predsjednicu: Kolinda će mandat za sastavljanje Vlade dati GONG-u!

Nastavlja se nezapamćeni pritisak na predsjednicu Republike Hrvatske, Kolindu Grabar Kitarović, kakav se nikada paraziti državnog proračuna nisu usudili raditi dok je na vlasti bio Ivo Josipović, kao njihov notorni zaštitnik i tada moćni sponzor.

Očito je reakcija parazita državnog proračuna zapravo pokazatelj nervoze, oni se boje za svoje sinekure i naše novce, to ne kriju.

Naime, iz pro SDP-ovske družine GONG, bolje kazati DOBOŠ, napali su predsjednicu Republike Hrvatske pokušavajući joj sugerirati kome će povjeriti mandat poslije parlamentarnih izbora za sastavljanje Vlade, kao da je predsjednica maloumna i kao da joj je potrebna pomoć tutora koji jednom rukom mašu zastavama partije, a drugu drže u našem novčaniku. Vladu će sastaviti pobjednik izbora - točka.

- Kako bi se izbjegla proceduralna i ustavno-pravna neizvjesnost s obzirom na otvorena pitanja oko procedure povjeravanja mandata za sastavljanje Vlade nakon proglašenja rezultata izbora, GONG poziva Predsjednicu Republike da prije izbora precizno pojasni kriterije i logiku kojom će se voditi u povjeravanju mandata.

Buduće kritike i eventualnu sumnju u nepristranost Predsjednice u postupku dodjele mandata za sastav Vlade moguće je izbjeći jedino da se odgovori na navedena pitanja objave dok se još ne znaju rezultati izbora.

Nakon što je Hrvatski sabor usvojio Pravila o postupanju elektroničkih medija s nacionalnom koncesijom u Republici Hrvatskoj tijekom izborne promidžbe prema kojima ti mediji 'imaju mogućnost jednom tijekom predizborne kampanje organizirati posebnu emisiju sa sučeljavanjem osoba koje su sudionici u izborima istaknuli kao kandidate za predsjednika Vlade', GONG naglašava da ta medijska forma nije omogućena radi prava kandidata na promidžbu, nego je riječ o pravu medija na kritičko propitivanje kandidata, u skladu s vlastitim internim pravilima, i pravu građana da se u potpunosti informiraju o ponuđenim političkim opcijama, stoji u priopćenju DOBOŠA.

Da im ipak objasnimo kako će predsjednica postupiti. Dakle, dati će mandat za sastav Valade Tomislavu Karamarku, kao pobjedniku izbora, nakon što on sastavi Vladu očekujemo da ispuni najvažnije obećanje, odnosno, da odje*e s državne kase partijske udruge, kriptojugoslavenčine i komunjare, samozvane borce za ljudska prava, partijske medije i, naravno, ostale parazite.

Je li to dovoljno jasno? Vrijeme je da se tom ljevičarskom zlu, koje je došlo sa trećesiječanjskom diktaturom prije 15 godina,  stane na kraj.

Komentiraj članak

Komentari