U 54. GODINI ŽIVOTA

NAKON ŠEST GODINA BORBE S RAKOM Supruga slavnog glumca preminula

Supruga Vinnie Jonesa preminula je nakon šest godina borbe s rakom, pišu britanski mediji, piše Index.hr

Tanya Jones preminula je u 54. godini u njihovom domu u Los Angelesu, potvrdili su iz menadžmenta bivšeg omiljenog nogometaša koji se prometnuo u glumačku zvijezdu.

"Tanya je preminula u miru u obiteljskom domu okružena Vinnijem, njihovom kćerkom i drugim članovima obitelji", priopćili su. "Vinnie i obitelj traže privatnost dok prolaze kroz razumljivo razdoblje žalosti tijekom ovih teških vremena."

Godine 2013. Vinnie je otkrio da i on i Tanya boluju od melanoma, najtežeg tipa raka kože. Tanya, koja je podvrgnuta hitnoj transplantaciji srca sa samo 21 godinom, već je dva puta liječena od raka vrata maternice.

Vinnie je pronašao kvržicu ispod oka i pregled je pokazao da ima maligni melanom. Tanya je zatim razvila istu bolest protiv koje su se zajedno borili. "Tanya je već neko vrijeme bila bolesna. No posljednja dva ili tri tjedna stanje joj se stvarno pogoršalo", rekao je izvor.

Vinnie i Tanya oženili su se u Watfordu 1994. godine. Preselili su se u Los Angeles kad je Vinnie odlučio nastaviti karijeru u glumi. Debitirao je 1998. u filmu Guya Ritchieja Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške (Lock, Stock and Two Smoking Barrels), u kojem je glumio mafijaša.

Pojavio se i u filmovima kao što su Mean Machine i X-Men: The Last Stand. Na jesen trebao se pojaviti u Celebrity X-Factoru, no očekuje se kako se sad to neće dogoditi. "Već se neko vrijeme zna da će sudjelovati, ali s obzirom na okolnosti to se vjerojatno ipak neće dogoditi", kaže izvor. "Svi su shrvani zbog njega i njegove obitelji."

Komentiraj članak

Komentari