DEBAKL

NAKON PORAZA HAJDUKA Trener Oreščanin: Ostavka? Vidjet ćemo, ne volim riječ debakl

Hajduk je na otvaranju sezone na Poljudu protiv malteške Gzire doživio jedan od najtežih trenutaka u europskoj povijesti i ispao iz Europe u 1. pretkolu pred skoro 20 tisuća navijača. Nakon utakmice navijači su se pokušali probiti do svečane lože, gdje su sjedili čelnici Hajduka, a dio njih uletio je u teren i naguravao se s igračima, piše Index.hr.

Momčad Siniše Oreščanina je u sramotnoj predstavi u uzvratnoj utakmici 1. pretkola Europa lige na Poljudu izgubila od malteške Gzire United 3:1 i ispala ukupnim rezultatom 3:3 zbog manjeg broja golova u gostima.

Novinari su dugo u press salonu čekali da se smiri situacija na stadionu te da pred mikrofone dođe trener Siniša Oreščanin.

Kada se pojavio, zamolio je novinare da odmah krenu s pitanjima, nije bilo uvoda, objašnjenja ni isprike. Oreščanin se trudio zadržati smirenost, ali pogubio se s pitanjima o sramotnoj utakmici i odgovornosti. Pričao je da treba ići dalje i okrenuti se HNL-u, nije znao reći ostaje li trener, pričao je o lijepim golovima Gzire, a onda spomenuo da su znali kako imaju "3-4 dobra igračića".

Prvo pitanje treneru bilo je - što se dogodilo.

"Prvo poluvrijeme bilo je donekle ok, u drugom smo ušli u neki mindset iz kojeg smo se teško izvukli, tako sam osobno vidio. Nismo radili stvari koje smo se dogovorili. Čestitam Gziri, radili su stvari koje smo mi morali raditi. Koristili smo jednu, jaču stranu, a na drugoj ništa. Primili smo dva eurogola, to su bili šokovi iz kojih se nismo mogli izvući." 

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari