NAPUSTILA GA SUPRUGA

NAKON ODLASKA SUPRUGE, BUNJAC EMOTIVNO Malo je reći da sam u šoku, nakon što mi je žena rekla svoju odluku noćima nisam spavao

Zastupnik Branimir Bunjac koji je nedavno napustio Živi zid danas je na Facebooku objavio emotivnu poruku u kojoj je iznio privatne poteškoće.

Na svom Facebook profilu napisao je emotivan status.

"Reći ću vam nešto posve iskreno. Ovih dana je moja supruga napustila naš dom. Donijela je takvu odluku odjednom, bez ikakve najave, nije mi bilo na kraj pameti da bi to ikada pokušala, a kamoli učinila. Praktički sve do zadnjega dana beskrajno smo se voljeli i podržavali. Bili smo u vezi punih 18 godina, sagradili kuću, dobili dva prekrasna sina, proputovali zajedno barem 30-ak država.

Obožavao sam svoju ženu, radovao sam joj se iz dana u dan, volio sam je iz godine u godinu sve više i više, volio svaki njezin dodir, pogled. Sanjao sam je svake noći, a sanjam je i sada. 

Da ste mi rekli – biraj majku ili suprugu, izabrao bih nju. Da me netko pitao – čiji život da uzmem, tvoj ili njezin, rekao bih uzmi moj, jer njezin je za mene neprocjenjiv. Eto, toliko sam je volio," napisao je Bunjac.

Komentiraj članak

Komentari