Komunalije

NAKON OBJAVE NA PORTALU OKO: Bravo za očišćenu ulicu, a kada će na red doći ovaj katastrofalni pločnik? /FOTO/

Nije trebalo dugo da dubrovački komunalci, nakon napisa na našem portalu dovedu u red ulicu u Lapadu, u neposrednoj blizini luksuznog hotela Dubrovnik Palace, čime su doista pokazali ažurnost, koju je samo dan ranije obećao zamjenik gradonačelnika, Željko Raguž.

Ne treba niti napominjati kako su stanovnici koji žive u blizini ulice ugodno iznenađeni i ponad svega zadovoljni ovako brzom reakcijom te valja napomenuti, kako za razliku od jučerašnjih fotografija koje prikazuju džunglu, danas ulica izgleda čisto i uredno.


Ulica u novom ruhu

Međutim, trebalo bi napomenuti kako u Dubrovniku ima još ulica i dijelova grada na kojima treba raditi. U neposrednoj blizini Doma zdravlja, u jednom dijelu ulice Put od Republike, u oči upada nogostup, koji je sve samo ne funkcionalan.

Betonske ploče su se, što od godina što od istrošenosti razdvojile, a česta su i posrtanja, posebno starijih Dubrovčana i onih koji nisu u baš najboljoj tjelesnoj formi. Dok ima danjeg svjetla situacija je još donekle i podnošljiva, no  kada padne noć ovim dijelom ne bi trebalo uopće prolaziti.


Pločnik koji treba HITNU sanaciju

Zamjenik gradonačelika zadužen za komunalne poslove, Željko Raguž iskazao je zadovoljstvo što su gradske službe tako žurno reagirale, jer kako je naglasio - one su tu radi građana.

Na naš upit o pločniku na Putu od Republike, Raguž je kazao kako su upoznati s problemom.

„Svjesni smo tog dijela ulice, koji nije u skladu sa standardima koje želimo imati u Dubrovniku. Provjerit ću što je sa spomenutom ulicom i kako se to može najbolje riješiti“, kazao je Raguž.

Komentiraj članak

Komentari