Pod Venerinim utjecajem

NAJLJEPŠI ZNAKOVI ZODIJAKA: Kako prepoznati Vagu?

Vage glase kao najljepši znakovi zodijaka, što nije ni čudo s obzirom da su pod jakim Venerinim utjecajem.

Zahvaljujući Venerinom utjecaju, Vage su obdarene najljepšom fizionomijom u cijelom zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive - radoznale, izazovne, zagonetne.

Većinom su sitnije do srednje građe, u mladosti vrlo proporcionalne, a u kasnijim godinama potencijalno krupnije u bedrima i bokovima. Udovi su im kratki do srednje dugi, lijepo oblikovani i proporcionalni.

Prosječna je kosa Vage tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa joj odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar dojam u svakoj prilici.

Osim tipične Vage, čija je vanjština pod Venerinim utjecajem, postoji i saturnovska Vaga, čije je lice oštrijih crta, povijenog ili šiljatog nosa i užih, lukavih i bezobzirnih očiju. Tijelo je ovakvih Vaga mišićavije i robusnije, što odražava njihovu borbenost i ambiciju.

Kod oba tipa najosjetljiviji su dijelovi tijela bubrezi, mjehur i gušterača. Trebaju obratiti posebnu pozornost na njih i redovito ih kontrolirati. Osim bolestima spomenutih organa, sklone su alergijama, astmi i dijabetesu.

Komentiraj članak

Komentari