Bivša sportašica

NAJLJEPŠI NOVOGODIŠNJI POKLON Ivica Kostelić: 'Janica je rodila sina, porođaj je prošao dobro'

Bivša sportašica se u trudnoći osjećala odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće. Janica, kako kaže, ne želi otkrivati detalje o trudnoći, pa ni ime oca prvog djeteta

Bivša skijašica Janica Kostelić (36) dobila je najljepši poklon 1. siječnja - rodila je sina Oskara. Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom prije sat vremena, piše Story. Bivša sportašica postala je majka četiri dana prije svog rođendana. 

- Sve je u redu prošlo. Na vožnji sam s biciklom pa ne znam sve detalje - rekao je njezin brat Ivica Kostelić (39) za 24sata. 

Janica se u trudnoći osjećala odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće.

- Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze - rekla je bivša sportašica nedavno za Story. Dodala je kako se veseli što će u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru. 

 

Janica, kako kaže, ne želi otkrivati detalje o trudnoći, pa ni ime oca svog prvog djeteta. Da će treći put postati djed, potvrdio nam je sredinom listopada njezin otac Ante Kostelić (80) koji se sa suprugom Maricom veseli unuku. 

Izvor: 24sata

Komentiraj članak

Komentari