Bogat zabavni program

Na Noći Uvale zabavile su se sve generacije

Nakon što je Grand Hotel Park najprije u srpnju odustao od ovogodišnje organizacije Noći Uvale, inicijativom Gradskog kotara Lapad i udruge mladih Lapada, a uz potporu Turističke zajednice grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika, tradicionalna manfiestacija sinoć se ipak održala.

Prepuna Uvala svjedočila je o tome kako su se organizatori potrudili ponuditi zabavu jednostavno za sve generacije.
Animacijski program za najmlađe na plaži započeo je već u 19:30 sati. Na najljepšoj lapadskoj šetnici nastupile su Klapa Lapad i Trio Adriatic, a na taraci Hotela Kompas goste je zabavljala Klapa Subrenum. 
Posebno atraktivan bio je nastup žonglerske skupine KAM - HRAM koji su svoj program izvodili duž šetnice i na plaži, na oduševljenje okupljenih.

Program Noć Uvale Lapad 2011. realiziran je u suradnji svih hotelskih kuća iz Uvale – Grand hotela Park, Hotela Maestral, Hotela More, Hotela Dubrovnik, Hotela Sumratin, Hotela Aquarius, agencije Lea Travel te ugostiteljskih objekata koji se tamo nalaze - Shark, Vala, Van, Antika, Movida, Insomnia, Puls, Uvala, Mario, Casa, Moby Dick, Primero, a sve sa željom da ova tradicionalna manifestacija bude i ove godine dio turističke ponude Lapada. 

Komentiraj članak

Komentari