KOŠTA, KOŠTA

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA GA ZEZAJU ŠTO JE DOŠAO U PREDSEZONI Ali evo koliko Ronalda zapravo košta odmor u Dubrovniku

Vijest da jedan od najboljih nogometaša svijeta provodi proljetne praznike u Dubrovniku brzo je obišla zemlju, a društvene mreže prepune su šaljivog sadržaja gdje se spominje dolazak Ronalda u predsezoni aludirajući tako na skupoću Dubrovnika.

U Gradu ga čini se tretiraju kao kralja, ali takav luksuz nije ni najmanje jeftin. 

Za početak, u Hrvatsku je došao onako kako i priliči velikim zvijezdama, u dubrovačku zračnu luku on i Georgina sletjeli su privatnim zrakoplovom. Radi se o Gulfstream G200 Galaxyju (EC-KBC) čije cijena prema pisanju Dubrovačkog dnevnika iznosi vrtoglavih 32 milijuna eura. U njemu može komotno letjeti 18 putnika. 

Ronaldo i Georgina smješteni su u jednoj luksuznoj dubrovačkoj vili u kojoj su prije njega noćile neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Jamieja Foxxa, Elizabeth Taylor, Richarda Burtona i Sofie Loren.

Iz vile se pruža pogled na Dubrovnik i Lokrum kojim se lijepa Georgina pohvalila prvom prilikom, a taj elitni smještaj košta oko sedam tisuća eura, odnosno oko 52 tisuće kuna. 

Slavni par je također snimljen kako večera u jednom od najekskluzivnijih restorana u Dubrovniku, koji ima Michelinovu zvjezdicu, a do čijih su ih samih vrata unutar gradskih zidina dovezli kombijem. Cijena jela s dva slijeda, kako stoji u jelovniku, ovdje iznosi 540 kuna, dok ćete tri slijeda platiti 640 kuna. Budući da je, sudeći po fotkama, za Ronaldovim stolom bilo šestero ljudi, cijenu pomnožite šest puta, donosi Index.

Sinoć je Ronaldo s ekipom bio u restoranu Takenoko gdje su također cijene nešto više zbog ekskluzivne japanske kuhinje po kojoj je ovaj restoran poznat.

Naravno, za Ronalda koji godišnje zarađuje oko 30 milijuna eura (ne računajući sponzorske ugovore), ti su troškovi prava sitnica, ali sasvim dovoljni da se običnim smrtnicima zavrti u glavi. 

Komentiraj članak

Komentari