TRGOVINA LJUDIMA

MUŠTERIJE OBEĆAVAJU SPAS Djevojčice s 12 godina siluju po nekoliko puta dnevno

Njihovim tijelima se trguje, godinama su u ropstvu, a nerijetko su silovane više puta u toku jednog dana. Ovako u najkraćim crtama izgledaju životi nekoliko tisuća maloljetnih djevojčica zarobljenih u bordelima Bangladeša.

Nakon pet godina u bordelu, Labonni je prestala sanjati o slobodi. Od vremena kada je prodana vlasnici bordela s 13 godina, mušterije su joj davale obećanja da će joj pomoći pobjeći. To se nikada nije dogodilo. Posao počinje od devet  u jutro, a mušterije se smjenjuju svakih sat vremena, piše Guardian.

Leboni danas ima 19 godina i osuđena je na život u četvrti Bangladeša koja je označen kao leglo prostitucije. Pored nje živi između 700 i 1000 žena i djevojaka koje se bave "najstarijim zanatom". Mnoge od njih to čine protiv svoje volje.

Djevojčice od 12 godine su prinuđene dijeliti sobu sa još najmanje četiri osobe, a njihove krevete dijele samo potrgane pamučne zavjese. Glazba dopire s uređaja, a domaća alkoholna pića iz plastičnih boca se koriste i kao analgetici. Oskudno obučeni muškarci tumaraju ulicama u potrazi za djevojkama. Deset minuta seksualnog zadovoljstva će ih stajati nešto više od 4 eura.

Kao i većina djevojaka ovdje, Labonni je bila žrtva trgovine ljudima. Kada je imala samo 13 godina pobjegla je od muža s kojim je bila u braku protiv svoje volje, napustivši tako i kćerku staru šest mjeseci. Kaže da nije znala gdje će, ali se nadala da će možda uspjeti se zaposliti u tvornici tekstila.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari