INSTAGRAM ZVIJEZDA

MUDRA IZREKA INFLUENCERICE: 'Radije bih umrla zgodna, nego živjela ružna'

Instagramerica Ava Louise, koju na spomenutoj društvenoj mreži prati oko 118 tisuća ljudi, nedavno se našla u centru pozornosti nakon što je izjavila da bi "radije umrla zgodna nego živjela ružna".

Ava je to rekla tijekom gostovanja kod Dr. Phila gdje je govorila o kontroverznim čajevima za mršavljenje. Priznala je kako zarađuje oko tri tisuće dolara (oko 20 tisuća kuna) mjesečno reklamirajući proizvode poput "čaja za detoksikaciju" koji može sadržavati laksative, kao i lizalice koje smanjuju apetit. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

UPDATE**** Watch me on Dr.Phil part 2 Thursday 9/12 @ 3PM

Objavu dijeli Ava Louise (@avalouiise)Ruj 5, 2019 u 3:23 PDT

Ovi su proizvodi naročito popularni među mlađim ženama, a u centru pozornosti javnosti našli su se nakon što ih je promovirala i Kim Kardashian. Kritike su se odnosile na to da Kim na takav način ohrabruje ranjivu skupinu ljudi da razviju nezdrav odnos prema hrani. "Poremećaji u prehrani su stvaran problem za mnoge mlade ljude. Način na koji Kim Kardashian potiče svoje fanove da razviju nezdrav odnos prema hrani zastrašujuć je i ozbiljno zabrinjava", napisao je doktor Liam Hackett. Ava je u nedavnom intervjuu za Gen otkrila kako je njena ambicija da postane slavna na Instagramu utjecala na njenu sliku o vlastitom tijelu. "Ne shvaćate to dok vam ne počne rasti popularnost, ali što bolje izgledate to ćete više novca zaraditi. Jednostavno vas drugačije tretiraju kad izgledate poput lutke", tvrdi. "Društvene mreže stavljaju veliki pritisak na mene, ali zahvalna sam zbog toga. Pitam se kako bih izgledala da ne postoji Instagram", zaključila je.

Komentiraj članak

Komentari