LOKALNI IZBORI

Most nagovara Nikolu Grmoju da se kandidira za dubrovačko-neretvanskog župana

Grmoja je jedan od ključnih arhitekata platforme Most, a u stranci kažu da se dokazao kao zastupnik i vrstan organizator

Most nagovara Nikolu Grmoju da se kandidira za dubrovačko-neretvanskog župana, potvrđeno je jučer neslužbeno Večernjem listu iz izvora bliskih predsjedniku stranke Boži Petrovu.

Grmoja je jedan od ključnih arhitekata platforme Most nezavisnih lista. U stranci ga smatraju najboljim kandidatom za župana jer je prepoznat na lokalnoj razini, a nacionalnu prepoznatljivost dao mu je angažman na parlamentarnim izborima u 10. izbornoj jedinici. Dokazao se i kao saborski zastupnik i izvrstan organizator, tumače u Mostu, u kojemu Grmoja aktivno sudjeluje u pripremi unutarstranačkih izbora najavljenih za prosinac.

Informacija o Grmoji kao vjerojatnom kandidatu za župana prva je potvrda nekog Mostova kandidata za lokalne izbore. Proteklih dana nagađalo se o bivšem premijeru Tihomiru Oreškoviću kao mogućem Mostovu kandidatu za gradonačelnika Zagreba, no ta informacija nije ni potvrđena ni demantirana. U Mostu potvrđuju kako namjeravaju istaknuti vlastitog kandidata za gradonačelnika, u igri su tri kandidata, no o imenima ne žele govoriti.

Komentiraj članak

Komentari