PREDSJEDNIČKI IZBORI

MOST ĆE PODRŽATI MIROSLAVA ŠKORU Petrov: Odlučili smo većinom glasova

Konačno netko tko želi braniti interes građana ima mogućnost ugroziti ove kandidate iz drugih dviju velikih političkih stranaka. Čemu rasipati glasove, zašto ne stati skupa? - rekao je Petrov

Most će na predsjedničkim izborima podržati Miroslava Škoru, objavio je danas šef stranke Božo Petrov na konferenciji za medije, javlja Večernji.

Božo Petrov rekao je da žele podržati osobu koja neće štititi samo interes svoje stranke ili svoj osobni interes, te osobu koja ima šanse pobijediti na izborima. Petrov je rekao da su sa Škorom i razgovarali o predsjedničkim izborima, kao i da je odluka donesena većinom glasova. - Smatram da treba dati mogućnost građanima da se konačno promijene pravila igre, a ne da se sve odigrava pod skutima jedne od dvije jake političke opcije - rekao je Petrov. - Konačno netko tko želi braniti interes građana ima mogućnost ugroziti ove kandidate iz drugih dviju velikih političkih stranaka. Čemu rasipati glasove, zašto ne stati skupa? - rekao je Petrov. - Smatram da predsjednik ne može biti fokus - dodao je.

Komentiraj članak

Komentari