STRAVA U MOKOŠICI

Monstrumi u jednom danu otrovali pet mačaka

Na Facebook stranici Društva za zaštitu životinja stoji kako su otrovi razasuti po navedenom području. Ovaj slučaj su prijavili Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, Upravnom odjelu za komunalne poslove, Komunalnom redarstvu i Veterinarskoj inspekciji.

Kako piše Dubrovački Dnenik Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik pretražuje područje Mokošice gdje je zabilježeno trovanje mačaka, točnije na predjelu Vinogradarske ulice, Našeg doma, kod igrališta... Zbog otrova je u jednom danu preminulo pet mačaka.

Na Facebook stranici Društva za zaštitu životinja stoji kako su otrovi razasuti po navedenom području. Ovaj slučaj su prijavili Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, Upravnom odjelu za komunalne poslove, Komunalnom redarstvu i Veterinarskoj inspekciji.


"Ako vidite hrpice žutog otrova pomiješanog s pilećim mesom, molimo da ih skupite u vrećicu i nazovete nas. Također, molimo da nam javite ako vidite otrovane životinje. Odmah dolazimo!", poručili su iz Društva koji su u svrhu dokazivanja u sudskom postupku zatražilli obdukciju uginulih mačaka čije će troškove podmiriti oni kako bi se kaznio počinitelj.

Komentiraj članak

Komentari