Mladić vozio pod utjecajem alkohola i naletio na auto, poginuo muškarac (40)

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 23.30 sati prilikom čega je poginuo muškarac (40).

Naime, 23-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,89 g/kg), upravljao je osobnim automobilom marke Alfa Romeo zagrebačkih registarskih oznaka autocestom A3, između čvora Buzin i Lučko u smjeru zapada. Dolaskom do 22 km + 850 m autoceste nije držao potreban razmak, kad se kreće iza drugog vozila iz kojeg razloga je u izbjegavanju naleta na vozilo ispred sebe skrenuo u lijevo u smjeru jugozapada te je prednjim desnim dijelom vozila, naletio na stražnji lijevi dio osobnog automobila marke Land Rover, zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak, a koji se kretao prometnom trakom u istom smjeru.

Od naleta Alfa je odbačena u smjeru sjeverozapada kojom prilikom je u zanošenju naletjela na rubni kamen i na zaštitnu ogradu. Također, uslijed udara Land Rover je odbačen u smjeru sjeverozapada gdje je uslijed nekontroliranog kretanja naletio na rubni kamen i zaštitnu ogradu", izvijestili su iz PUZ-a.

Komentiraj članak

Komentari