MISTERIJ UBOJSTVA KOD LJUBUŠKOG Lana Bijedić pješačila šest kilometara, nađena oporuka

Pojavile su se nove, neočekivane informacije o misterioznom ubojstvu 19-godišnje Lane Bijedić kod Ljubuškog.

Istraga brutalnog ubojstva tijekom kojeg je Lana pretučena, a onda i zadavljena do sada nije dala značajnije pomake, no istražitelji su na osnovu snimaka videonadzora izuzetih s brojnih objekata u Mostaru, Čapljini i Ljubuškom ipak došli do saznanja da je nesretna djevojka autobusom napustila svoj rodni grad.

Kako javlja Dnevni avaz, Bijedić je na dan ubojstva, u nedjelju, iz Mostara u Čapljinu otišla autobusom, koji s autobusne stanice polazi u 11:15.

Pješačila više od šest kilometara do mjesta ubojstva

Pregledom snimki utvrđeno je da je na autobusnoj stanici u Čapljini viđena sama.

Potom su je policijske kamere u Čapljini snimile kako sama pješači gradom, nakon čega je uočena preko videonadzora jedne benzinske pumpe u tom gradu.

Sve ukazuje na to da je prepješačila više od šest kilometara do kružnog toka kod mjesta Zvirovići, nedaleko od mjesta zločina, gdje je, prema iskazu jednog svjedoka, viđena.

Oporuka na engleskom

Zanimljivo, osim poziva prijateljici kojoj je rekla da se s njom ne može naći umjesto, kako je iznijela majci, da će baš s njom na kavu, Bijedić nije uputila nijedan drugi poziv ni poruku.

Avazu je također potvrđeno da je početkom godine napisala svojevrsnu oporuku na engleskom jeziku, koja misterij njezinog ubojstva čini još većim.

Lana će biti kremirana sutra u 15 sati u Beogradu.

 

Komentiraj članak

Komentari