Sinoć

MISS UNIVERSE JE DEMI LEIGH NEL PETERS IZ JUŽNE AFRIKE Shanaelle Petty ušla u Top16 (FOTO)

Shanaelle Petty ušla u Top16, pobijedila Miss iz Južnoafričke republike! Lijepa Demi Leigh Nel Peters iz Južne Afrike okrunjena je sinoć kao nova Miss Universe! Njezine dvije pratilje su Kolumbija i Jamaica.

Prema novom sistemu odabira od 92 natjecateljice iz cijelog svijeta, nakon preliminarnog natjecanja održanog nekoliko dana prije velikog finala, koje je uključivalo natjecanje u kupaćim kostimima, večernjim haljinama i intervju, odlučeno je da u najboljih 16 ulaze 4 predstavnice iz Europe, 4 iz Afrike i Azije, 4 sa Američkog kontinenta te još 4 najljepše kao  "wild card".

 

Tako su se među 16 plasirale: Tajland, Šri Lanka, Gana, Južna Afrika, Španjolska, Irska, Hrvatska , Velika Britanija, Kolumbija, USA, Brazil, Kanada te kao  "wild card" Venezuela, Filipini, Jamaica i Kina.

 

Novi sustav bodovanja pogodovao je napokon našoj missicii koja se našla među četiri najbolje Europljanke. 

Na izboru je nosila elegantnu crvenu haljinu Sherri Hill kao i na preliminarnom natjecanju te cipele Baldinini.

 

Nakon natjecanja u kupaćim kostimima i večernjim haljinama na velikoj, blještavoj i glamuroznoj pozornici odlučeno je o Top 10 polufinalistica, a najljepših pet: Južna Afrika, Venezuela, Tajland, Jamaica i Kolumbija imale su prilike odgovarati na pitanja žirija. 

 

Najuspješnije 3 , među kojima je i novookrunjena južnoafrička ljepotica uz Kolumbiju i Jamaicu slavile su pred prepunim auditorijem u Las Vegasu.

 

Miss Universe Demi Leigh ima 22 godine, diplomirala ne poslovni management, a u slobodno vrijeme zalaže se za žene te ih uči o važnosti samoobrane nakon što je bila oteta kao okrunjena Miss u Južnoj Africi.

 

66.izbor za Miss Universe, održan je u Planet Hollywood resort i casinu, a vodili su ga Steve Harvey i Ashley Graham uz nastup Fergie te Rachel Platten.

Komentiraj članak

Komentari