Izbor ljepote

MIŠLJENJA KANDIDATKINJA O IZBORU: Matea Grossi, Paulina Šačić, Zrnika Kučinić i Anamarija Gavranić

Posljednje četiri kandidatkinje na Izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije odgovaraju na isto pitanje. Pročitajte što su odgovorile Matea Grossi, Paulina Šačić, Zrinka Kučinić i Anamarija Gavranić

Sudjelovanje na izboru ljepote je ulaznica za...?

MATEA GROSSI: Sudjelovanje na Izboru za miss Dubrovačko- neretvanske županije za mene predstavlja još jedan novi izazov i avanturu. Iskreno, moji prijatelji su bili ti, koji su me potaknuli da se prijavim, a s obzirom da sam pustolovnog duha, plan im je i uspio. Smatram da ću se sudjelovanjem u ovakvom natjecanju prvenstveno jako dobro zabaviti, upoznati različite ljude i možda stvoriti neka nova prijateljstva. Mislim da bi smisao ovakvog natjecanja trebao biti da se kandidatkinje pokažu u što prirodnijem izdanju, te da uz fizičke osobine pokažu i karakterne vrijednosti i stavove.

PAULINA ŠAČIĆ: Sudjelovanje na izboru je ulaznica za nova prijateljstva s curama koje su mi se jako svidjele jer su drage i svaka od nas je pobjednica jer je svaka cura lijepa na svoj način. Ne znam koja će mi se vrata otvorit nakon izbora , toćcu znati kad izbor završi, ali znam da je ovo za mene jedno predivno životno iskustvo i uspomena koju ću pamtiti cijeli zivot.

ZRINKA KUČINIĆ: Na ovaj izbor sam se prijavila kao zadnja kandidatkinja i to potpuno nenadano.U početku nisam bila svjesna što me sve čeka, ali čim smo krenili s snimanjima shvatila sam da ću uživati u najboljoj zabavi.Ovaj izbor ljepote donio je i odmor i umor, ali prije svega nova prijateljstva i jedno novo prelijepo iskustvo. Izbor ljepote uzdiže cure te im daje samopouzdanje i više vjere u sebe. Svaki novi dan nas čeka nova vrsta zabave te je upravo to ono što čini ovaj izbor upotpunjenim. Dakle,izbor ljepote je ulaznica u jedan potpuno novi modni svijet gdje se posao pretvara u zabavu ,gdje se upoznajete s novim stvarima, a prije svega gdje javnost upoznaje vas i to u najboljem svjetlu.

ANAMARIJA GAVRANIĆ: Trenutno ne mogu znati što će mi točno donijeti ovaj izbor to ostaje misterija do kraja samog izbora. Svakako da je to jedna nova stepenica u mom životu i još jedan izazov koji spremno prihvaćam. Sve zavisi o ishodu izbora, ali jedno mogu reći- ovaj izbor donosi jednu novu etapu u životu svake cure, a posebice pobjednice. Uvodi je u jedan novi modni svijet prepun poslovnih, ali i životnih prilika koji za sobom nosi nova poznanstva kako u poslovnom tako i u privatnom životu što se može vidjeti iz priloženog  jer su sve cure jedna složna ekipa koja si međusobno pomaže. A što će mi u konačnici donijeti sami izbor saznat ćemo uskoro...

Jelena Hendić

Komentiraj članak

Komentari