SPORTSKI USPJESI

Mihaela Đuho i Marko Tomašević prvaci Hrvatske u judu

Proteklog vikenda u Zagrebu se održalo pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za uzraste mlađih seniora i mlađih kadeta. Na turniru je nastupilo 350 natjecatelja iz 49 klubova dok je Judo klub Dubrovnik 1966 predstavljalo 9 natjecatelja koji su se okitili sa čak 6 medalja. Osvojena su 2 zlata, 2 srebra i 2 bronce.

Odlične nastupe i svoje prve naslove državnih prvaka su upisali Mihaela Đuho (-48kg) i Marko Tomašević (-38kg) dok je  Josip Bulić (-73kg) poražen u polufinalu i tako sa 4 pobjede i 1 porazom osvojio brončanu medalju u uzrastu mlađih kadeta. Paula Belemečić (-70kg) nakon ozljede u polufinalu nije nastupila u borbi za medalju te tako osvaja 5. mjesto.

U konkurenciji mlađih seniora nijanse su dijelile Anđelu Violić (-70kg) i Stjepa Roka (-73kg) do zlata. Oboje su poraženi u finalnim borbama na bodove te osvajaju srebro, a Bruna Bilić (-52kg) svoj je nastup završila na visokom 3. mjestu. Luka Violić (+100 kg) je završio na 5. mjestu dok Marko Vareškić (-66kg) ovog puta nije ostvario plasman.

Judo klub Dubrovnik 1966 u konkurenciji 49 klubova osvaja visoko 7. mjesto u ukupnom plasmanu klubova po ostvarenim rezultatima u oba uzrasta.

Komentiraj članak

Komentari