HOLIVUDSKA LJEPOTICA

Megan Fox divili su se muškarci, a ona je lice uništila botoksom

Meghan Fox šokirala je obožavatelje selfijima koje objavljuje u zadnje vrijeme, jer izgleda neprepoznatljivo, prenosi Večernji.

Na fotografijama koje objavljuje na svom Instagramu Megan nema nijednu boru i djeluje kao da je pretjerala s botoksom. Obožavatelji su joj to dali do znanja u svojim komentarima i poručili su joj da prestane uništavati lice jer je pretjerala s estetskim zahvatima. 
Stručnjaci su uspoređujući njene fotografije iz rane mladosti s onima danas zaključili kako je 33-godišnja glumica operirala nos i grudi te povećala usne, a sada je pretjerala i s botoksom. Zvijezda 'Transformersa' u Hollywoodu više nije na tako dobrom glasu i redatelji joj baš i ne nude uloge, a razlog tome je što je redatelja 'Transformersa' Michaela Baya usporedila s Adolfom Hitlerom. U braku je s glumcem Davidom Austinom Greenom, a njihov brak je prije četiri godine bio u velikoj krizi i glumica je tada predala i papire za razvod. Od razvoda su na kraju odustali i sada su već devet godina u braku i imaju troje djece Journey (2), Bodhi (5) i Noah (6).

Komentiraj članak

Komentari