Iva Majoli otkriva:

'Među nama se rodila obostrana simpatija'

Nakon optužbi da je varala supruga Stipu Marića, oglasila se i bivša tenisačica Iva Majoli.

Iako su je mediji zadnjih dana proglasili glavnim krivcem za raspad petogodišnjeg braka tvrdeći da je imala nekoliko avantura Iva je sve to opovrgnula.

Za tjednik Story odlučila je ispričati svoju stranu priče. Učinila je to zbog kćeri Mije koja će uskoro naučiti čitati stoga želi obraniti svoje ime. Prošlog tjedna, procurila je naime vijest kako je Iva ponovno zaljubljena i da je njeno srce osvojio poduzetnik Denis Popović. No, Iva je to opovrgnula. Rekla je kako nije zaljubljena no da između nje i Denisa postoje simpatije.

'Denisa poznajem kratko i mogu samo reći da smo, družeći se s zajedničkim prijateljima, ostvarili lijep odnos. On proživljava sličnu privatnu situaciju pa su nas te priče možda i zbližile. Iskreno, među nama se rodila obostrana simpatija. ', rekla je Iva.

Njeno prijateljstvo s Denisom počelo je prije mjesec dana, kada se vratila iz Amerike. Upoznali su se preko prijatelja i od tada se druže. No između njih nema više od toga. Iako se razvodi Iva kaže kako još vjeruje u ljubav , a nada se i da će se ponovno zaljubiti. Osvojiti ju može muškarac koji ima smisla za humor, vodi zdrav život, uživa u sportu, a voli i putovanja.

Komentiraj članak

Komentari