MUŽ JOJ VIŠE NIJE MENADŽER

MEDIJI BRUJE O KRAHU SEVERINE 'Sve joj se raspada, otkačila je muža, dala mu je otkaz!'

Sudeći prema informacijama na službenom Facebook profilu pjevačice, njezin suprug Igor Kojić više joj nije menadžer

Mediji pišu kako se karijera Severine Kojić već mjesecima polako raspada, a uz njezino ime sve se češće vežu poslovni skandali i propale svirke. Nakon što je prekinula suradnju s dugogodišnjim menadžerom i prijateljem Tomicom Petrovićem, ostali suradnici su je polako počeli napuštati. Potkraj ožujka pjevačica je zaposlila i svog supruga Igora Kojića, no i tome je došao kraj, piše srpski Kurir.

Naime, sudeći prema informacijama na službenom Facebook profilu pjevačice, njezin suprug Igor Kojić više joj nije menadžer. Funkciju generalnog menadžera obavlja Alen Ključe, a booking agent joj je Antonela Belamarić.

Blic piše kako se po kuloarima pričalo da je u ožujku ove godine Igor Kojić preuzeo cjelokupnu brigu o Severininoj karijeri, uključujući menadžersku i PR funkciju, no izgleda da nije zadovoljio na tom polju.

Gore imenovani magazin navodi kako je Severinu nakon menadžera Tomice napustio dugogodišnji basist te još dvoje bliskih suradnika. Pjevačica, navodno već dulje vrijeme niže poslovne neuspjehe, a šlag na torti njezinog kraha je otkazivanje nastupa u najvećoj diskoteci na crnogorskom primorju “Top Hill” u Budvi jer navodno više nije na vrhuncu slave te publika nije zainteresirana za njezin koncert.

Komentiraj članak

Komentari