Promo

MATE MIŠO KOVAČ UOČI KONCERTA U ŠIROKOM BRIJEGU: Za hercegovačku publiku imam poseban tretman!

Nakon uspješnog koncerta, održanog prošlog vikenda u Istri, šibenska legenda Mate Mišo Kovač u nedjelju, 27. Prosinca, dolazi u Široki Brijeg.

Iako nevoljko daje izjave za medije „najprodavaniji pjevač svih vremena“  uoči koncerta u Širokom Brijegu je izjavio kako ima poseban tretman za Hercegovinu u kojoj nije dugo nastupao.
Naime, kako doznajemo, ova glazbena legenda svoj zadnji koncert u Hercegovini je održala za vrijeme rata na nogometnom stadionu, koji je bio rasprodan.

Stoga, jednak interes hercegovačke publike očekuje i ovaj put.

„Znam da u Hercegovini imam puno svoje publike, svih generacija, koja me dugo nije vidjela i  zbog toga se radujem nedjeljnom koncertu“,  kazao je Mišo.

Kako često u šali zna reći da pjeva kome hoće i kada hoće, tako je, uz malo nagovora, i prihvatio poziv organizatora koncerta agencije PRimera, koja već nekoliko godina u Hercegovinu dovodi samo probrana glazbena imena iz regije.

„ Moja publika je najbolja na svijetu“, kaže nam Mišo, a mi možemo nadodati- kako i ne bi bila kada cijeli koncert u glas pjevaju sve stihove Mišnih pjesama, poput „ Ako me ostaviš“, „Ostala si uvijek ista“, „Dalmacija u mom oku“, „Poljubi zemlju“  i mnoge druge, koje ćemo u nedjelju čuti i u Širokom Brijegu.

Ulaznice za Mišin koncertni spektakl u pretprodaji se mogu kupiti isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima- info pultu Mepas Mall-a i Forestu u Orci u Mostaru,  u Širokom Brijegu u Kavani kod Duje, u Ljubuškom u Noćnom klubu Diamond, te u Posušju u Grand caffeu.

Na dan koncerta ulaznice će, osim na navedenim prodajnim mjestima, biti moguće kupiti I na prodajnom mjestu u dvorani Pecara.

Komentiraj članak

Komentari