Laguna trade

MARINA FRAPA DUBROVNIK Najljepša marina na Mediteranu širi nautičku ponudu i na krajnji jug Hrvatske

Marina Frapa već od samog početka postavila je sebi cilj da bude najbolja marina hrvatskog Jadrana. To se pokazalo kada je osvojila i prvu nagradu u toj kategoriji, nakon prve godine rada. Tako je 1999. godine marina osvojila nagradu 'Zlatno jedro' koju je dodijelio Večernji list. Ista nagrada za najbolju jadransku marinu pripala je marini Frapa 2000. i 2001. godine tako da u svojoj kolekciji nagrada marina ima tri 'Zlatna jedra'.

Osim nagrada "Zlatno Jedro", marina je višestruki dobitnik nagrade "Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku". Ova cijenjena nagrada dodjeljuje se na "Danima hrvatskog turizma" svake godine nakon završetka turističke sezone. "Dani hrvatskog turizma" ostvaruju se u organizaciji Ministarstva turizma Republike Hrvatske i u suorganizaciji Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske radiotelevizije.

Prva nagrada "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" marini Frapa dodijeljena je 2003. godine, zatim 2004., 2005., i 2007., 2011., 2012. i 2013. godine. Nakon niza nagrada, 2008. godine Marina Frapa je osvojila posebnu nagradu "Kristalni cvijet" u kategoriji "Najbolje marine Jadrana 2008.", obzirom da je već pet puta odnijela titulu najbolje marine hrvatskog Jadrana. Marina Frapa Rogoznica je i 2016. godine prvak u kategoriji najbolja velika marina Hrvatske te u kategoriji marina godine.
U svibnju 2008. godine, svečana ceremonija uručivanja nagrada (New Millenium Award), organizirana je u hotelu Intercontinental u Ženevi. Jedini predstavnik Hrvatske bila je Marina Frapa koja je kao jedna od rijetkih nagrađivanih tvrtki, ovu nagradu zaslužila drugi put za redom. Prvi put nagradu je primila 2007. godine. U sklopu dana Hrvatskog turizma, godišnje turističke nagrade, zajednički godinama dodjeljuju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora temeljem akcija ocjenjivanja. Nagradu Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku tradicionalno je dodijelila HGK pa je tako u Bolu na Braču priznanje za najbolju marinu 2016. dobila je Marina Frapa iz Rogoznice. Rogoznička Marina Frapa uvjerljivo je najbolja hrvatska marina u svim kategorijama, a nakon što je na prvoj večeri Dana hrvatskog turizma u Bolu na Braču dobila priznanje za najbolju veliku marinu u Hrvatskoj, na finalnoj večeri osvojila je i ukupnu pobjedu.

Dobiveno priznanje za jednu od Najboljih svjetskih marina, došlo je kao nagrada i potvrda kvalitetnog općeg poslovanja u prethodnoj godini, ali i kao obveza da usvojena visoka mjerila pomaknemo još više kako bi i sljedeće godine bili izabrani za ista najprestižnija priznanja. Osim velikih priznanja i nagrada, marina Frapa zasluženo posjeduje i plavu zastavu. Plava zastava za plaže i marine je međunarodni ekološki program zaštite okoliša mora i priobalja, čiji je prvenstveni cilj održivo upravljanje i gospodarenje morem i obalnim pojasom. Za dobivanje Plave zastave potrebno je zadovoljiti niz kriterija, a marina Frapa s uspjehom to ostvaruje već trinaest godina zaredom.

Jedriličarski klub Frapa ponovo organizira jednu od najuspješnijih poslovnih regata na ovim prostorima – Business Cup. Regata će se održati od 22. do 26. listopada 2017. godine u akvatoriju ispred marine Frapa u Rogoznici.

Frapa Business Cup je međunarodna regata koja se odvija na visokom nivou s tendencijom nastavka tradicije okupljanja velikog broja poslovnih partnera. Regata predstavlja nautičko, poslovno i osobno zadovoljstvo s bogatim pratećim programom.

Cilj je stvoriti pozitivnu klimu za stvaranje novih poslovnih odnosa te unapređenje postojećih, a sve u ležernom okruženju.

Preuzmite POZIVNICU i PRIJAVNICU u pdf formatu.

S obzirom na ostvareni uspjeh i renome u nautičkom svijetu, Uprava tvrtke Laguna trade d.o.o. odlučila se za izgradnju još jedne marine.

Marina Frapa Dubrovnik je logičan nastavak uspješne politike u poslovanju te nagoviješta, ne samo širenje privatnog biznisa, već i direktan utjecaj na nautički turizam u Hrvatskoj.

Dubrovnik je, zapravo, sasvim logičan izbor za smještanje druge marine jer je već debelim slovima ucrtan na kartu prestižnih destinacija.

Dugogodišnja turistička tradicija ovog jadranskog bisera stvara odlične preduvjete za širenje nautičke ponude i na krajnjem jugu Hrvatske pa je nakon dobivanja zelenog svijetla od svih nadležnih institucija i ishodovanja potrebnih dozvola, ovih je dana započela izgradnja druge marine u vlasništvu tvrtke Laguna trade d.o.o. – Marina Frapa Dubrovnik.

Nastojanja tvrtke su da se u Dubrovnik prenesu svi ciljevi i vrijednosti postojeće marine u Rogoznici pa se tako teži izgradnji dobrih odnosa s domicilnim stanovništvom i cijelom zajednicom kao što se to godinama čini i u Rogoznici.

Za više informacija, kontaktirajte ih na dolje navedene kontakte.

www.frapabusinesscup.hr
businesscup@marinafrapa.hr
00385 22 55 99 00

(promo)

Komentiraj članak

Komentari